MENTAL THEO

Na 4 jaar afwezigheid zijn we er trots op dat MENTAL THEO weer op de bühne staat van GRANDIOOS 90’s om er een GEWELDIGE SHOW neer te zetten en om samen met jullie de 90’s te vieren!!!

Mental Theo scoorde samen met Charly Lownoise in de 90’s vele happy hardcore hits. Wie is niet uit z’n plaat gegaan op “Your Smile”, “Stars”, “Hardcore Feelings” en natuurlijk hun grootste hit “Wonderfull Days”. Miljoenen platen vlogen over de toonbank in de 90’s.

Met een spectaculaire lichtshow belooft het als vanouds een groots spektakel te worden! Dit wil je niet missen!

MENTAL THEO welkom op GRANDIOOS 90’s

ALICE DJ

Eind jaren 90 kon je als je in Europa, Amerika of Azië was, niet naar de radio luisteren of een club binnenlopen zonder ‘Better Off Alone’, ‘Will I Ever’ en ‘Back In My Life’ te horen. ALICE DJ was hotter dan hot in de 90’s. Na meer dan 23 jaar staan ze nog steeds op nationale en internationale bühnes om hun hits ‘Will I Ever’, ‘The Lonely One’, ‘Back In My Life’, ‘Celebrate Our Love’  en natuurlijk ‘Better Off Alone’ ten gehore te brengen middels een spetterende show.

In 2013 hing er iets in de lucht, Shakira belde. Ze werkte aan haar nieuwe album en wilde een nieuwe versie ‘Better Off Alone’ opnemen. Maar liefst een maand later; David Guetta aan de telefoon, die net klaar was met het opnemen van ‘Play Hard’ Ne-Yo en Akon, om toestemming te vragen voor het opnemen van de ‘killer hook’ uit ‘Better Off Alone’. Met als resultaat opnieuw een wereldwijde hit voor David en hernieuwde aandacht voor Alice Deejay.

Je bent beter af met Alice DJ aan je zijde. Met dit energieke trio ga je terug in die GRANDIOOSE tijd!

ALICE DJ welkom op GRANDIOOS 90’s

MARTIJN KOLKMAN

Martijn Kolkman komt voor de 3e keer naar GRANDIOOS 90’s met een 90’s set om samen met jullie de 90’s te vieren!

Waar je Martijn Kolkman wakker voor kan maken is muziek! Een dag zonder muziek kan hij zich namelijk niet voorstellen. Je hoort zijn liefde voor muziek terug in zijn dagelijkse radioprogramma op Qmusic.

Martijn draait op de leukste feesten in het land. Hij draait de muziekmix die je kunt verwachten van een radio deejay: de bekende hits gemixt uit de 90’s en af en toe een klein fout uitstapje?

Gezelligheid, kwaliteit, gedrevenheid en ervaring zorgen voor een GRANDIOZE avond!

MARTIJN KOLKMAN welkom op GRANDIOOS 90’s