Line-up 2023!

Paul Elstak

Paul Elstak mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de 10e editie van GRANDIOOS 90’s. Het is alweer 4 jaar geleden dat, dé meester van de sound uit de 90’s, op de bühne stond van GRANDIOOS 90’s. Vele van jullie herinneren zich deze show als verpletterend! En dat gaan we gewoon dunnetjes overdoen!

In 1992 richtte Paul Elstak zijn eigen label op. In 1995 bracht hij hier zijn eerste DJ Paul Elstak single uit met de titel ‘Life Is Like A Dance’. Na deze plaat volgden er nog een aantal nummers, ‘Luv U More’, ‘Don’t Leave Me Alone’, ‘The Promised Land’ en natuurlijk ‘Rainbow In The Sky‘, welke het meest succesvolle was. Enkele van zijn singles bereikten de Nederlandse Top 40 in de 90’s!

Vanwege de revival van Happy Hardcore en de vele 90’s feesten waar Paul Elstak voor gevraagd werd, is hij zich naast Hardcore, weer actief bezig gaan houden met Happy Hardcore. Hij heeft een druk schema en draait ieder weekend op 90’s feesten door Nederland en heel Europa.

Paul Elstak welkom op GRANDIOOS 90’s.

 

2 Brothers On The 4th Floor

Ze hebben vaker op de bühne gestaan van GRANDIOOS 90’s maar deze iconen uit de 90’s moeten erbij zijn tijdens ons jubileum feest op zaterdag 8 april!

2 Brothers On The 4th Floor scoort in de jaren 90 de ene Top 10 hit na de andere in Nederland en de rest van Europa. ‘Never Alone’, de eerste single, behaalde in 1993 de goudstatus. De opvolger ‘Dreams’ werd eveneens bekroond met goud en werd de eerste nummer 1 hit van “2 Brothers on the 4th Floor”.

Na deze gouden start scoorde de groep internationale hits met singles als ‘Let Me Be Free’, ’Fly Through The Starry Night’, ‘Come Take My Hand, Fairytales’, ‘Mirror Of Love’, ‘There’s A Key’, ‘One Day’, ‘I’m Thinkin Of U’, ‘Do You Know?’, ‘The Sun Will Be Shining’ & ‘Heaven Is Here’.

Na acht succesvolle jaren houdt “2 Brothers On The 4th Floor” er begin 2001 officieel mee op en besluiten Des’ray & D-Rock zich te gaan richten op hun andere succesvolle activiteiten.

Door de opkomst van de 90’s feesten besluiten ze weer te gaan optreden. Dit optreden doen ze niet onverdienstelijk gezien hun tour over de gehele wereld.

2 Brothers On The 4th Floor welkom op GRANDIOOS 90’s.

Charly Lownoise

Charly Lownoise komt voor de 2e keer naar GRANDIOOS 90’s. Tijdens de 8e (corona) editie gaf Charly Lownoise een onvergetelijke show die door het publiek zeer gewaardeerd werd. Ook Charly Lownoise valt onder de crème de la crème van de artiesten uit de 90’s en mag daardoor niet ontbreken tijdens de jubileum editie van GRANDIOOS 90’s!

Charly Lownoise alias Ramon Roelofs is DJ en producer en een van de grondleggers van het muziekgenre Happy Hardcore ​​in de jaren 90. Geboren en getogen in Den Haag creëerde hij zijn eerste geluiden als DJ toen hij 14 was. Onder zijn eigen label Simple Symphonys produceerde hij verschillende tracks. Na het aanhaken bij Theo Nabuurs in 1992 ontstond het beroemde dj-duo Charly Lownoise en Mental Theo. Onder dit label produceerden ze hun grootste hits zijn Stars, Wonderful Days, Hardcore Feelings, Your Smile en Fantasy World.

Charly Lownoise welkom op GRANDIOOS 90’s.

 

Party Animals

Het werd na 5 jaar ook weer eens tijd om deze TOPPERS te boeken voor de jubileum editie van GRANDIOOS 90’s!

Oud & nieuw 95/96, een feestje in Zuid-Limburg. Hier vond het eerste Nederlandse live optreden van de Party Animals plaats en een stormachtige periode volgde met drie nummer 1 singles, vele top tien hits, clips en albums. Nu, 27 jaar later en meer dan 1500 optredens verder lijkt het of er niets is veranderd. Nog steeds rijden de Party Animals het hele land door met hun knallende show.

Achter de schermen wordt de regie nog steeds gevoerd door de producers Flamman & Abraxas. Sinds zij met hun remix van Technohead’s “I Wanna Be A Hippy” Europa veroverden zijn zij nooit gestopt met het maken van hits. Naast alle bekende Party Animals nummers zoals “Have You Ever Been Mellow”, “Aquarius” of “Used & Abused “, maakten zij met MC Remsy ook het bekende “Good To Go”, stonden zij als Fierce Ruling Diva in 2003 op 1 in de Amerikaanse Billboard met “You Got To Believe”.

Het razende succes van de Party Animals is geheel te danken aan de energieke show, de fanatieke producers, de trouwe fans. Keer op keer wordt het dolle pret en “gaat het dak eraf”.

Party Animals welkom op GRANDIOOS 90’s.

DJ Arnoud

DJ Arnoud, 3 x winnaar van de Party Awards, komt naar GRANDIOOS 90’s om de sound uit de 90’s uit de speakers te laten knallen!

Alle muziekstijlen uit de 90’s zullen de revue passeren. Van 2 Unlimited met ‘No Limit’ en het rocken met Nirvana, Anouk of Guns ’n Roses. Dansen met Britney ‘Baby one more time’ of de Spice Girls.

Het komt allemaal voorbij tijdens de jubileum editie van GRANDIOOS 90’s.

DJ Arnoud welkom op GRANDIOOS 90’s.