fbpx

DJ PAUL ELSTAK

DJ Paul Elstak komt naar de 7e editie van GRANDIOOS 90’s. Het is alweer 4 jaar geleden dat, dé meester van de sound uit de 90’s, op de bühne stond van GRANDIOOS 90’s. Vele van jullie herinneren zich deze show als verpletterend! En dat gaan we gewoon dunnetjes overdoen!

In 1992 richtte Paul Elstak zijn eigen label op. In 1995 bracht hij hier zijn eerste DJ Paul Elstak single uit met de titel ‘Life Is Like A Dance’. Na deze plaat volgden er nog een aantal nummers, ‘Luv U More’, ‘Don’t Leave Me Alone’, ‘The Promised Land’ en natuurlijk ‘Rainbow In The Sky’, welke het meest succesvolle was. Enkele van zijn singles bereikten de Nederlandse Top 40 in de 90’s!

Vanwege de revival van Happy Hardcore en de vele 90’s feesten waar Paul Elstak voor gevraagd werd, is hij zich naast Hardcore, weer actief bezig gaan houden met Happy Hardcore. Hij heeft een druk schema en draait ieder weekend op 90’s feesten door Nederland en heel Europa.

DJ Paul Elstak welkom op GRANDIOOS 90’s!

2 BROTHERS ON THE 4th FLOOR

Op de allereerste GRANDIOOS 90’s in 2013 stonden ze ook op het podium en gaven ze een geweldige show!

Dit jaar vieren Desray en D-Rock van 2 Brothers on the 4th Floor  het 25-jarig jubileum van hun nr.1 hit ‘Dreams’ en het gelijknamige album. ‘Dreams’ verscheen in 1994 als tweede single van 2 Brothers featuring Desray & D-Rock en werd een hit in 23 landen waarbij de hoogste positie in de hitlijsten werd bereikt in Nederland, België, Italië, Spanje, Polen, Scandinavië, Brazilië, Peru, Venezuela en Zuid-Afrika.

De aftrap voor het jubileum vindt plaats op zaterdag 19 januari 2019 tijdens 90s NOW in De Melkweg Amsterdam, dit moment dient tevens als releaseparty voor het album ‘Dreams’ dat voor deze gelegenheid zal worden uitgebracht als limited edition vinyl. Vanaf februari 2019 zal de groep een serie van 60 internationale optredens verzorgen in Europa en Zuid Amerika. We zijn dan ook bijzonder trots dat ze ook GRANDIOOS 90’s op zaterdag 20 april bezoeken voor een spetterend optreden!

Vanaf 1993 beleefde 2 Brothers On The 4th Floor hoogtijdagen met Eurodance-hits als ‘Never Alone‘, ‘Dreams (Will Come Alive)‘, ‘Fly (Through the Starry Night)’, ‘Let Me Be Free’ en ‘Come Take My Hand’. In totaal scoorde de 90’s act internationaal maar liefst 10 top 10 hits en ontvingen diverse gouden/platina platen en zelfs een Diamond Award voor de totale verkoop van 10.000.000 geluidsdragers wereldwijd!

Het succes van de revival tour heeft er voor gezorgd  dat de originele muziek van 2 Brothers on the 4th floor in diverse internationale producties opduikt. Zo gebruikten o.a. Quintino & Afrojack een 2 Brothers on the 4th floor sample als thema voor hun hitsong ‘Now Let Me See You Dance’. Ook werden de hits van 2 Brothers on the 4th Floor veelvuldig ingezet in de New Kids films ‘Turbo’ & ’Nitro’.

2 Brothers On The 4th Floor welkom op GRANDIOOS 90’s

FLAMMAN & ABRAXAS

Is een Nederlands / Amerikaans duo, bestaande uit Jeroen Flamman en Jeff Porter die zich vooral bezig houden met produceren. Zo zijn zij de producers van onder andere de Party Animals, de Mini Animals, 2 Uninterested (Tekno Mafia).

In 1996 en 1997 scoorden Flamman & Abraxas met “Good To Go” en “I’ll Be Your Only Friend” hun eigen grote hits! Ze stonden op de allergrootste festivals in Europa!

Eind jaren 80 begon het duo met het draaien en produceren van house onder de naam Fierce Ruling Diva. Met deze act vlogen ze de hele wereld over om op te treden, van Mexico tot Rusland. De grote doorbraak komt echter in 1995, wanneer ze een radiomix maken van ‘I Wanna be a Hippy’ van Technohead. De plaat wordt een nummer 1-hit in onder andere Nederland en Duitsland. Dit levert ze vele boekingen op in met name Duitsland, waar niet veel later de act Party Animals ‘geboren’ wordt. Met deze groep scoren ze in 1996 drie nummer 1-hits op rij, worden er diverse top 10-noteringen gehaald en stijgen de eerste albums van de groep naar de hoogste regionen van de albumhitlijsten.

Flamman & Abraxas welkom op GRANDIOOS 90’s

MARTIJN KOLKMAN

Qmusic DJ Martijn Kolkman komt dit jaar naar GRANDIOOS 90’s. Martijn, ooit begonnen bij Radio 538 en nu al bijna 14 jaar achter de knoppen van Q, is geen onbekende voor jullie want hij heeft in 2016 ook gedraaid tijdens GRANDIOOS 90’s en is door vele van jullie destijds geroemd om zijn verscheidenheid qua muziekstijlen gedurende de avond.

Martijn neemt jullie tijdens GRANDIOOS 90’s mee naar de diverse muziekstromen uit de 90’s! Hij draait de muziekmix die je kunt verwachten van een radio deejay: de bekende hits en af en toe een klein “fout” uitstapje.

Gezelligheid, kwaliteit en gedrevenheid zorgen voor aanstekelijke energieke optredens!

Martijn welkom op GRANDIOOS 90’s