2 UNLIMITED

2 UNLIMITED komt naar de 8e editie van GRANDIOOS 90’s om er een GEWELDIGE SHOW neer te zetten!!!

Het succesvolle duo 2 Unlimited scoorde in de jaren 90 diverse wereldhits waaronder ‘No Limit’, ‘Twilight Zone’ en ‘Get Ready For This’.

Wereldwijd zijn er ruim 20 miljoen albums en singles verkocht en behaalde 2 Unlimited goud en platina in elk land. Daarnaast belanden al hun hits op dancecompilaties die 60 miljoen keer over de toonbank gingen. 2 Unlimited is, gemeten naar verkoopcijfers, verreweg het meest succesvolle muzikale exportproduct van de jaren negentig en ze wonnen maar liefst 3 World Music Awards!

In een uitverkochte Ziggo Dome werd de nieuwe formatie aan de wereld gepresenteerd tijdens 538Live.

2 UNLIMITED welkom op GRANDIOOS 90’s!

 

CHARLY LOWNOISE

CHARLY LOWNOISE komt naar GRANDIOOS 90’s!

Charly Lownoise scoorde in de 90’s samen met Mental Theo vele happy hardcore hits. Wie is niet uit z’n plaat gegaan op “Your Smile”, “Stars”, “Hardcore Feelings” en natuurlijk hun grootste hit “Wonderfull Days”. Miljoenen platen vlogen over de toonbank in de 90’s.

Charly Lownoise beklemt het podium van GRANDIOOS 90’s om de 90’s te vieren.

Met een spectaculaire lichtshow belooft het als vanouds een groots spektakel te worden! Dit wil je niet missen!

CHARLY LOWNOISE welkom op GRANDIOOS 90’s

 

NAKATOMI

Het is alweer 6 jaar geleden dat Nakatomi de show stal tijdens de 3e editie van GRANDIOOS 90’s. Ze gaat samen met jullie terug naar die goede “oude” tijd met o.a. de classics “Free”, “Sing“ en natuurlijk “Children Of The Night”

Tijdens de hardcore hype in de 90’s scoorden ze Top 40-hits die nog groter waren dan de pupillen destijds.

Niet alleen stonden de hits op high rotation bij alle grote radiostations, ook clipzender TMF draaide Nakatomi grijs en de 350.000 gabbers van Nederland belden hun vingers blauw om Nakatomi aan te vragen bij on-demand clipkanaal The Box.

NAKATOMI welkom op GRANDIOOS 90’s!

 

BARRY PAF

Barry Paf ken je natuurlijk als Radio-DJ van 538 en 100% NL. Bijna 20 jaar lang een vertrouwd geluid op de Nederlandse radio! Een hele generatie is opgegroeid met zijn radioshow in de avond op 538.

Barry is al vanaf zeer jonge leeftijd bezig met muziek. Op zijn 13e had hij zijn eerste radioprogramma  en op zijn 17e startte hij als jongste radio-DJ ooit van Radio 538, waardoor hij bekend werd bij het grote publiek.

Populaire item’s zoals Maak ’t of Kraak’t, Scheren of uit de Kleren en het 538 Demo Duel zaten allemaal in zijn programma. En wie is er niet opgegroeid met luisteren naar Op de Valreep? Als cupido van de Nederlandse radio loste Barry samen met luisteraars altijd de grootste liefdesproblemen op of koppelde verliefde luisteraars aan elkaar!

Barry Paf welkom op GRANDIOOS 90’s!