HUISREGELS EN INFORMATIE

Toegang?
We houden het deurbeleid aan welke is voorgeschreven door de overheid. Bij de entree moet de bezoeker een bewijs kunnen laten zien waaruit blijkt dat ze gevaccineerd zijn, onlangs via de GGD negatief getest of hersteld zijn van covid-19 in combinatie met een legitimatiebewijs.

Wat zijn de betaalmiddelen?
Betaalmiddelen voor drank zijn munten. Eten moet contant betaald worden. Munten zijn te koop in de evenementenhal bij de muntenkassa. Circa 10 meter voor de muntenkassa, linker zijde, is een SNELKASSA. Hier kun je alleen voor € 50,– of een veelvoud daarvan met gepast geld munten kopen. Je kan er niet pinnen.

Mag ik mijn eigen voedsel en drank meenemen?
Nee, dit is niet toegestaan en moeten bij de ingang afgegeven worden.

Fouilleren?
Ja, bij de ingang en tijdens het evenement behouden wij ons het recht toe je te fouilleren.

Toiletten?
Toiletten zijn GRATIS en mogen alleen gebruikt worden waarvoor ze bestemd zijn. De toiletten worden gedurende de avond schoon gehouden.

Waar kan ik mijn jas kwijt?
Er zijn kluisjes aanwezig. Aan de rechterzijde bij binnenkomst van de zaal kun je je sleutel halen. Huur € 5,– (geschikt voor 2 jassen of tassen) + € 5,– borg. Bij inlevering van je sleutel ontvang je de borg terug. Met GEPAST geld betalen! Je kan er niet pinnen!

Fietsenstalling?
Bij de entree is een fietsenstalling ingericht.

Parkeren?
Voor de Eextahal is een parkeerplaats. Als deze vol is dan mag er in de wijk rond de Eextahal worden geparkeerd. Let op! inritten van de bewoners vrij houden en zo parkeren dat hulpdiensten er langs kunnen!

Roken?
In de evenementenhal mag niet worden gerookt. Buiten is een rookgedeelte ingericht.

Zijn er rolstoel-plaatsen?
Evenementenhal is voorzien van een degelijke vloer en daardoor rolstoel vriendelijk. Er is niet een speciale plek voor rolstoelen.

Mag ik mijn fototoestel meenemen?
Als het een huis-, tuin- en keukencamera is, wel. Professionele apparatuur is niet toegestaan; toestellen met afneembare lenzen worden sowieso niet toegelaten, net als filmcamera’s en opname-apparatuur

Algemeen:
Betreding van dit evenement geschiedt op eigen risico. Als het evenement, door o.a. tussenkomst van de overheid, geen doorgang kan vinden zal getracht worden het evenement te verplaatsen naar een later tijdstip. Gekochte kaarten kunnen niet retour maar zullen geldig zijn op een later tijdstip.

Leeftijd?
18+ !

Het spreekt voor zich dat ongewenst gedrag niet wordt getolereerd en men zich netjes gedraagt tijdens GRANDIOOS 90’s op die manier houden we het gezellig.