HUISREGELS EN INFORMATIE

Toegang?
We houden het deurbeleid aan welke is voorgeschreven door de overheid. Legitimatie verplicht. Leeftijd v.a. 18 jaar!

Wat zijn de betaalmiddelen?
Betaalmiddelen voor drank zijn munten. Eten moet contant betaald worden. Munten zijn te koop in de evenementenhal bij de muntenkassa. Circa 10 meter voor de muntenkassa, linker zijde, is een SNELKASSA. Hier kun je alleen voor € 50,– of een veelvoud daarvan met gepast geld munten kopen. Je kan er niet pinnen.

Mag ik mijn eigen voedsel en drank meenemen?
Nee, dit is niet toegestaan. Er is een Snackwagen waar men eten kan kopen. Hier moet met contant geld betaald worden.

Fouilleren?
Ja, bij de ingang en tijdens het evenement behouden wij ons het recht toe je te fouilleren.

Toiletten?
Toiletten zijn GRATIS en mogen alleen gebruikt worden waarvoor ze bestemd zijn. De toiletten worden gedurende de avond schoon gehouden.

Garderobe?
Bij de entree zijn kluisjes aanwezig om je spullen veilig te bewaren. De kosten bedragen € 5,– + € 4,– borg die je terug krijgt nadat je de sleutel weer hebt ingeleverd.  Voorkom wachtrijen en reserveer alvast je kluisje. Klik op deze link > www.kluisje.nu/grandioos-90s

Fietsenstalling?
Bij de entree is een fietsenstalling ingericht.

Parkeren?
Voor de Eextahal is een parkeerplaats. Als deze vol is dan mag er in de wijk rond de Eextahal worden geparkeerd. Let op! inritten van de bewoners vrij houden en zo parkeren dat hulpdiensten er langs kunnen!

Roken?
In de evenementenhal mag niet worden gerookt. Buiten is een rookgedeelte ingericht.

Zijn er rolstoel-plaatsen?
Evenementenhal is voorzien van een degelijke vloer en daardoor rolstoel vriendelijk. Er is niet een speciale plek voor rolstoelen.

Mag ik mijn fototoestel meenemen?
Als het een huis-, tuin- en keukencamera is, wel. Professionele apparatuur is niet toegestaan; toestellen met afneembare lenzen worden sowieso niet toegelaten, net als filmcamera’s en opname-apparatuur

Algemeen:
Betreding van dit evenement geschiedt op eigen risico. Als het evenement, door tussenkomst van de overheid, geen doorgang kan vinden zal getracht worden het evenement te verplaatsen naar een later tijdstip. Gekochte kaarten en munten worden niet retour genomen. Doseer het kopen van munten gedurende de avond. Zo voorkom je dat je met munten blijft zitten.

Leeftijd?
18+ !

Het spreekt voor zich dat ongewenst gedrag niet wordt getolereerd en men zich netjes gedraagt tijdens GRANDIOOS 90’s op die manier houden we het gezellig.